Як сортують відходи: у Львові провели вже другу екоекскурсію

1825 0
У Львові вже вдруге провели екоекскурсію та еконавчання на тему правильного поводження з відходами. Учасники дізнались про сортування відходів в Україні та за кордоном і вчились правильно сортувати власні побутові відходи
Фото: facebook.com/groups/tosja

Фото: facebook.com/groups/tosja

Про все це розповідали під сас еконавчань, з чого і почалась екоекскурсія.

Учасники також відвідали перший в Україні завод з переробки ртутних ламп,  станцію очистки інфільтратів в с. Грибовичі та компанію «АВЕ Львів».

Організатором такого захожу вже вдруге стала Соціальна ініціатива " Хтось не зробить!"  спільно з  Патріаршою комісією у справах молоді УГКЦ, Комісією екології ЛА УГКЦ і ГО "За ЕКОрозвиток".

За словами організаторів, таку екоекскурсію планують влаштовувати регулярно. За детальнішою інформацією щодо організації екоекскурсій та еконавчань у Львові можна звертатись за телефоном: 097-4242261, Олег Котис (організатор).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!