Як стати «помічником святого Миколая» у Львові?

2301 0
Усіх охочих запрошують стати «Помічником святого Миколая» у Львові та допомагати здійснювати бажання дітей з інтернату та дітей з неблагополучних сімей.
Фото: dnz149.blogspot.com

Фото: dnz149.blogspot.com

Кампанія стартувала 1 грудня, від початку акції вже понад 110 листів від дітей почали реалізовувати. Залишилось 30 листів до святого Миколая, які написані дітьми, котрі навчаються в школі-інтернаті № 2, а також діти з неблагополучних сімей. Організатори запрошують небайдужих громадян долучитись до проекту та подарувати свято дітям, які опинились у складних життєвих обставинах.

Для того, щоб стати помічником Миколая, потрібно:

·                      прийти у Львівську міську раду, де на першому поверсі розміщена ялинка з листами. Зняти один або більше листів;

·                      придбати подарунок (не обов’язково все те, що вказано в листі);

·                      з 11 до 16 грудня принести подарунок в 519 кабінет мерії (5 поверх).

17 грудня відбудеться фінал акції, де кожен помічник Миколая матиме змогу разом з організаторами проекту відвідати святкову програму та особисто вручити дітям подарунки.

 

Читайте також: «Миколай про тебе не забуде!»: як у Львові долучитись до акції?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!