Чотири поради для досягнення успіху від Андрія Гундера

2889 0
27 червня у Львівській бізнес-школі УКУ відбулися випускні урочистості випускників кількох програм. Сommencement speech на випускних урочистостях виголосив Андрій Гундер. Пропонуємо вам 4 поради від президента Американської торгівельної палати в Україні, що допоможуть досягти успіху.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

1. Корупція – це рак, який вбиває країну, особливо у сфері вищої освіти. І зараз в Україні є два університети, які можуть стати зразком для інших як працювати без корупції, – це УКУ і НУ «Києво-Могилянська академія». Це історія і робота людей, які мають великі мрії і велике бачення. І це приклад того, що людина, яка вірить, завжди знайде спосіб як досягнути своєї цілі і мрії. Не зважаючи, де ви народилися, якщо ви маєте мрію і бачити як її досягнути – ви зможете все.

2. «Ваш час обмежений, тому не витрачайте його живучи чужим життям, не дозволяйте шуму чужих думок перебити ваш внутрішній голос, майте відвагу слідувати за своїм серцем та інтуїцією», – Анрій Гундер цитує Стіва Джобса. Те, що підказує ваше серце, ваша інтуїція, – це дороговказ, за яким треба іти. Бо тоді ви будете робити свою працю з любов’ю, і тоді ви зможете надихати інших. Якщо людина робить те, що вона любить, вона неодмінно зможе заробити гроші.

3. Бренд України сьогодні стає все більш впізнаваним. Хоч впізнаваність висока, проте наповнення бренду ще неправильне: війна, бідність, вплив Росії. Головне завдання для вас зараз – надавати цьому бренду наповнення. Ваш бізнес, компанії, де ви працюєте – вони можуть формувати бренд України для усього світу. Майбутній facebook може бути створений в Україні, бо тут є дуже великий людський капітал, – про це говорив Річард Бренсон під час одного з візитів до України.

4. Марк Твен казав: «Через 20 років ви будете більше розчаровані тими речами, які ви не зробили, ніж тими, які втілили в життя. Відкиньте усі сумніви, розправте свої вітрила, ідіть від своєї безпечної гавані, досліджуйте, мрійте, пізнавайте». Зараз є можливості виходити на нові ринки. Потенціал, який тут є – надзвичайно великий. Ви можете зробити прорив на світовій арені, і коли ви доб’єтесь успіху глобального, ви зможете надихати інших, надихати нове покоління нової України, яке зараз очікує на конкретні зміни. Зараз є усі умови  для прориву на міжнародних ринках.

За інформацією Львівської бізнес-школи УКУ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!