Чи готують українські міста нову транспортну модель через коронавірус

1609 0
Tvoemisto.tv ретранслюватиме подію завтра о 15:00.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Пандемія стала сигналом до пришвидшення нагальності нових технологічних рішень для оптимізації та безпеки міської інфраструктури. І транспорт тут займає центральне місце, адже саме в громадському транспорті не уникнути скупчення людей.

Зокрема, у Львові в найбільший пік, із 7 до 10 години ранку, транспортом до введення карантину користувалось в середньому 150 тисяч людей. Так само сотні тисяч перебували кожного в громадському транспорті Чернівців та Маріуполя.

Перед очільниками міст постають нові виклики швидкої модернізації транспортної інфраструктури, коштовних рішень та якісної експертизи. Як створити безпечні умови для пасажирів, щоб водночас не утворювались черги? Чи готують міста нову транспорту модель у зв'язку з коронавірусом? І чи запропонували міста альтернативні рішення жителям на час карантину?

Про це говоритимуть в прямому ефірі в середу, 20 травня о 15:00, спікери:

  • Андрій Садовий, міський голова Львова;
  • Вадим Бойченко, міський голова Маріуполя;
  • Олексій Каспрук, міський голова Чернівців.

Модераторка – Ірина Озимок, засновниця Міжнародного саміту мерів, керівник програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund.

Tvoemisto.tv ретранслюватиме подію на сторінці у Фейсбук завтра о 15:00.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!