Як створюються новини: Tvoemisto.tv влаштує «відкриту редакцію» в центрі Львова

1738 0
«Відкрита редакція» працюватиме на площі Ринок 3 травня.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У п’ятницю, 3 травня, у межах святкування Дня міста медіа-хаб Tvoemisto.tv працюватиме у форматі «відкритої редакції» з трансляцією наживо.

Львів’ян та гостей міста запрошують до подіуму біля Ратуші (з боку фонтана «Нептун») з 11:00 до 16:00 поспілкуватися з командою Tvoemisto.tv, яка:

  • розкаже про особливості своєї роботи;
  • транслюватиме частину подій до Дня міста;
  • пригощатиме кавою та цукерками.


Читайте також: Фейки роблять нас сильнішими. Чому ми звітуватимемо про свої помилки

«Оскільки "Твоє місто" — медіа, наближене до громади Львова і працює для неї, у День міста ми вирішили бути ще ближчими до львів’ян і попрацювати просто неба на площі Ринок. У цей день ми хочемо більше розповісти про себе, показати, як працює редакція, і в той же час — отримати зворотний зв’язок від нашої аудиторії: почути, які проблеми турбують містян, яких тем їм бракує, а також чим би вони хотіли поділитися один з одним», — говорить керівник медіа-хабу Тарас Яценко.

Нагадаємо, що цьогоріч Львів святкуватиме День міста впродовж трьох днів у стилі ретро. Повну програму святкування можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!