Що у Львові планують на травневі свята

2400 0
У Львівській міській раді вже отримали дві заявки щодо проведення масових заходів. Зокрема, 1 травня планують провести Соціальний марш, а на 9 травня заплановано покладання квітів на Пагорбі Слави. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Соціальний марш» 1 травня має пройти наступним маршрутом: пам'ятник В.Чорноволу – вул. Підвальна – пл. Ринок – пр. Свободи – вул. Гнатюка – пл. Григоренка – вул. Листопадового Чину – пам. І. Франку. Мета заходу, як зазначають організатори, закликати громадськість захищати свої соціальні права. Заявка на проведення масового заходу надійшла від приватної особи. На марш планують зібрати близько 500 осіб. Тривалість заходу – від 16:00 до 19:00.

9 травня об 11:00  у Львові планують покладання квітів на Пагорбі Слави та Солдатському кладовищі. Із заявкою про проведення такого заходу до міського голови звернулася Львівська міська Рада Організації ветеранів України. Окрім того, у листі просять владу міста організувати цілий ряд робіт перед цією датою, зокрема, привести в належний стан Монумент Слави, Пагорб Слави та Солдатське кладовище, дозволити ветеранам провести у школах та військових частинах міста «уроки мужності», запалити до цієї дати Вічний Вогонь, а також організувати в центрі міста святкові заходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!