Львів’ян кличуть на благодійний забіг «Run the world». Як взяти участь

2320 0
Благодійний напівмарафон відбудеться 14 квітня.

«Run the world. Львівський напівмарафон» передбачає кілька дистанцій: класичну в 21,1 км, на 10 і 3 км. Також будуть спеціальні дистанції для дітей на 300 та 100 метрів.

Забіг на 3 кілометри особливий тим, що всі учасники автоматично стають благодійниками. Внесок за реєстрацію на участь в цій дистанції становить 200 гривень з людини, а всі кошти будуть передані для потреб Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Мета – закупити обладнання та спеціальний джгут для зупинки крові під час проведення операцій з ендопротезування нижніх кінцівок у дітей із злоякісними пухлинами опорно-рухової системи.

«Ми майже щодня проводимо операції з видалення пухлин кісток у дітей. У Львові вперше почали робити органозберігаючі операції, навіть при дуже складних діагнозах хірурги намагаються зберегти дитині функцію ноги чи руки. Цей джгут для зупинки крові виготовляється у США та дозволяє уникнути крововтрати під час операції. Це дуже важливо, оскільки ми і так маємо дітей із понищеним імунітетом, у яких кожна краплина крові відіграє роль», - говорить кандидат медичних наук, дитячий ортопед-травматолог вищої категорії Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру Олександр Щуровський.

За результатами минулорічного забігу, що пройшов у вересні, організаторам вдалося зібрати 80 тисяч гривень. Цього року організатори запрошують львів’ян обирати комфортну дистанцію та реєструватися на пробіг заради доброї справи. Мета – зібрати 3 000 небайдужих, які готові поєднати спорт та допомогу дітям.

«Найкращий спосіб зробити щось дуже добре – любити те, що ти робиш. Ми не очікували, що зберемо понад 1000 любителів здорового способу життя під час проведення «Run the world. Львівська десятка» 16 вересня минулого року. І це додало нам великої мотивації організувати ще масштабніший захід», – говорить представник організаторів забігу, керівник департаменту маркетингу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

Організатори переконані, що можна поєднати біг задля свого задоволення, встановлення особистих рекордів, і водночас робити світ кращим. Саме тому  «Run the world. Львівський напівмарафон» має благодійну мету, в реалізації якої бере участь і відомий благодійний фонд «Крила надії».

«Велике спасибі організаторам, що небайдужі і акцентують увагу суспільства на таких життєво важливих питаннях. Базова вартість, яку нам озвучили за апарат та комплектуючі до нього, становить близько 700 тисяч гривень. Зараз ми в очікуванні остаточного виставлення рахунку», - говорить керівник фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.

Траса благодійного забігу

Учасники благодійного забігу стартуватимуть 14 квітня о 12:40 біля Львівської Національної Опери

Айдентика «Run the World Family»

Організаційним директором «Run the World. Львівський напівмарафон» став працівник компанії Avalon Inc. Олександр Бобрицький. Зараз Олександр активно вчить усю команду Avalon Inc., як займатися спортом із задоволенням для себе та покращувати свій результат з кожним днем. А мотивація – велика: встановити особистий рекорд, проявити командний дух та допомогти.

Медаль, яку отримають фінішери дистанції на 3 км 

 Учасники можуть обирати свій настрій забігу у стильній футболці «Run the world! Львівський напівмарафон»

Як взяти участь

Учасники допускаються до «Run the world. Львівський напівмарафон» за умови належної і своєчасної електронної реєстрації, що відкрита до 8 квітня 2019 року включно або до досягнення ліміту учасників за посиланням.

Сторінка марафону у Facebook

E-mail для реєстрації компаній і команди на благодійний трикілометровий «Забіг брендів» та для партнерських пропозицій: [email protected] або [email protected].

Забіг організовує інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc. за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Львівської області, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Champions Run the World!

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!