Як триває ремонт на вулиці Шевченка у Львові. Фото

6035 0
Ще одну частину вулиці закрили на ремонт тиждень тому.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

8 липня у Львові для проїзду закрили частину вулиці Шевченка – від вул. Хорватської до вул. Пстрака. Показуємо, що підрядник – фірма «Онур» – встиг зробити за цей тиждень.

Початок вулиці Шевченка став парковкою для машин місцевих мешканців

Оскільки місцями загородження відсувається, деякі машини, у надії проскочити, блукають тупиками. Також тут і дорогою, і тротуаром їздять скутери і мотоцикли.

Бруківку складають просто на газони

Проїзд на вулицю Ярослава Мудрого також закритий

Єдина техніка, помічена на вулиці. Іноді тут буває ще десяток працівників.

Нагадаємо, оновлена вулиця між Ярослава Мудрого та розв’язкою біля церкви Анни, за проєктом, матиме по одній смузі в кожному напрямку та найбільшу кількість паркомісць. На самій вулиці прокладуть асфальт, а паркомісця замостять бруківкою. Більшість дерев замінять на нові у лунках. Вартість ремонту цієї частини вулиці коштуватиме 60 млн грн.

Першу частину реконструкції Шевченка – квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, планують відкрити до кінця липня.

Читайте також: У Львові шукають підрядника для реконструкції вулиці Бандери

Додамо, що вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.

31 січня у Львові почали будувати кільце у районі вулиці Левандівської. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн. 14 березня частину вулиці, від Янівського кладовища до Залізничної, закрили на ремонт, а громадський транспорт перестав курсувати.

Проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!