Як у львівському аеропорті пришвидшили проходження паспортного контролю

2697 0
Державна прикордонна служба України протягом декількох місяців апробовувала в аеропорту «Бориспіль» спрощену систему пропуску в Україну наших співвітчизників. Після схвальних відгуків пасажирів, з 16 березня таку новацію вирішили запустити і у львівському аеропорті.
Фото: elentur.com.ua

Фото: elentur.com.ua

Дана система пропуску громадян України суттєво спрощує процедуру проходження прикордонного контролю та дозволяє пройти оформлення протягом 3-5 секунд. Такий результат досягається завдяки завчасно отриманій інформацію про українців, які повертаються в Україну. За час польоту інформація проходить обробку, тому вже під час перевірки документів прикордонникам залишається лише звірити фото у паспорті із особою пред'явника.

Окрім Львова, Держприкордонслужба таку систему поширює й на інші міжнародні пункти пропуску для повітряного сполучення, а саме: «Київ» («Жуляни»), «Харків», «Одеса».

Опублікував Ігор Саджениця 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!