Як у львівських кав'ярнях використовують «розумні» технології. Фото

3600 0
Зробити ефективним та безпечним можна не лише власний дім, але й об’єкти бізнесу. Це гарантує економію видатків, безпеку, ефективну організацію побуту. Пропонуємо перелік закладів у Львові, де успішно запроваджені технології «розумного будинку».
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Що таке «розумний будинок»?

«Розумний будинок» – це високотехнологічна система, яка може об’єднати всі комунікації вашого дому, і керувати ними одним натисканням кнопки. Освітлення, опалення, сигналізація, відеонагляд – це далеко не всі системи, якими можна керувати з допомогою «розумного будинку».

Наприклад, система керування світлом дає змогу запрограмувати світлові сцени у вашому будинку чи офісі, чи створити видимість присутності господаря вдома під час його відпочинку в іншій країні. Система керування опаленням легко підтримуватиме задану температуру в цілому приміщенні.

«Мультирум» – система, яка забезпечить можливість слухати улюблену музику в будь-якому окремому приміщені, не загромаджуючи приміщень апаратурою.

Такі інновації для бізнесу запроваджує компанія «Твій Театр». Наразі компанія розробила розумні рішення для кількох популярних закладів Львова.

 Джаз-клуб Libraria Speak Easy Bar

Новий креативний та багатофункційний заклад Львова розроблений за системою «розумний будинок». Система, зокрема, спрощує функціонування закладу, наприклад, офіціант вибирає наперед запрограмовану сцену роботи закладу: «вечірка», «виступ живих виконавців», відеотрансляція на великому екрані», «нічний режим».

Кафе-читальня Cabinet

Один з найстильніших закладів Львова теж використовує систему «розумний будинок», тут, окрім сценарного керування освітленням, реалізована система «мультирум». «Мультирум» – це система розподілу звуку і відео, що охоплює велику кількість окремих приміщень. В кожній зоні встановлюється панель, на якій вибираємо джерело, з якого хочемо слухати музику. Джерела музики це, наприклад, медіаплеєр, CD програвач, зовнішній накопичувач, інтернет-радіо і т.д. Також є можливість керувати системою з телефона чи планшета за допомогою додатку, що працює на Android / iOS. Таку систему також можна під’єднати й в будинку, де з однієї кімнати можна виводити звук в різні приміщення.

Довідка. Компанія «Твій Театр» проектує та встановлює системи розумного будинку «під ключ». Компанія «Твій Театр» має ліцензію на всі види електромонтажних робіт. На підприємстві впроваджена та функціонує система управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO-9001. До вашої уваги шоу-рум компанії «Твій Театр» у Торговому центрі «Три Слони», де кваліфіковані консультанти нададуть вичерпну інформацію по системах домашнього кінотеатру, «мультируму», «розумному будинку», допоможуть у виборі акустики і відеообладнання.

Адреса: ТЦ «Три Слони» (кільцева дорога, виїзд з вул. Городоцька, біля БГ «Епіцентр»), тел. (067) 984 01 68, (097) 924 85 03

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!