Як у Львові допомогти військовим? 5 благодійних подій

3402 0
У Львові вчергове проведуть низку благодійних подій для допомоги українським військовим на Сході. Tvoemisto.tv з’ясувало, де можна цікаво та корисно провести час.

1. Збір теплих речей та пригощання кулішем

У суботу, 4 жовтня, біля пам’ятника королю Данилу у Львові з 16:00 до 19:00 львів’ян запрошують принести теплі речі для солдат в АТО, а заодно посмакувати кулішем, який там варитимуть. Допоможе варити куліш Львівський кулінарний клуб. Також Жіноча сотня навчатиме плести маскувальні сітки для військових, повідомляє волонтер Люба Возняк. Усіх охочих Подія у Facebook.

2. Благодійний осінній ярмарок

На вихідних, 4-5 жовтня, у Львові відбудеться осінній ярмарок. Колектив садового центру «ГалСад» проводитиме такий ярмарок уже вшосте. Цього разу захід буде благодійним – усі зібрані кошти спрямують на потреби військових. Місце проведення – садовий центр «ГалСад» (кінець вул. Зеленої, с. Давидів). Усі, хто прийдуть до нас 4-5 жовтня, не лише зможуть придбати собі квіти та кущі, але й зробити добру справу. Більше інформації за тел. 097 229 49 49.

3. Вистава Галини Тельнюк про націоналізм

6 жовтня у Львові в театрі Марії Заньковецької покажуть благодійну виставу на підтримку українських військових. Глядачі побачать «У. Б. Н.» Галини Тельнюк, кошти від якої буде благочинним внеском театру для вояків. «У. Б. Н.» або ж «Український буржуазний націоналіст» – це історія про колишнього політв’язня Зенона, який намагається тихо дожити свого віку в компанії спогадів та листів. Але це виявляється неможливим – друзі з минулого, соратники пробують різними способами змусити його знову піти у політику й прикрити своїм незаплямованим ім’ям «брудні» провладні руки, – інформує прес-служба театру. Роль Зенона виконуватиме н. а. України Федір Стригун. Музика у виставі: гурт «Всяк випадок» та Сестри Тельнюк. Початок о 18:00.

 

4. «Підтримайте українську армію» – Студентська ініціатива УКУ

 

11 жовтня з 15:00 до 19:00 відбуватимуться виступи студентських талантів, креативний ярмарок – «місце, де можна знайти все, чого душа забажає ( і навіть домашню випічку!)», куточок відеомонтажу – тут можна висловити подяку нашим військовим, а також дитяча зона – діти писатимуть листи військовим. Ціна квитка – 20 гривень. Деталі тут.

 

5. Благодійна барахолка

10-11 жовтня на площі Ринок пройде благодійний захід в підтримку постраждалих в АТО під назвою «Народна барахолка». Тут будуть лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутіками брендового взуття та одягу. Збиратимуть кошти для допомоги постраждалим в зоні АТО та їхнім сім'ям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!