Як львівські кельнери змагались у швидкості. Фоторепортаж

3475 0
Протягом дня у Львові можна було зустріти власників ресторанів із тацями в руках та самих кельнерів із оберемками квітів від відвідувачів. Адже сьогодні, 21 травня, у Львові вже всьоме відзначили День кельнера. Мета святкувань – підвищити престиж професії офіціанта та спонукати молодь до навчання у цій сфері. Також цікавою атракцією стали «кельнерські перегони». Tvoemisto.tv пропонує подивитись як це було.

У рамках «великих перегонів» – кельнери долали маршрут через площу Ринок із тацею на руці. Забіг стартував о 16:00 год від площі Ринок - вулиці Шевської до палацу Бандінеллі.  Учасники не лише долали маршрут, але й доносили «замовлення» на таці до пункту призначення. До перегонів долучились близько п'ятдесяти кельнерів.

Фото - Андрій Поліковський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!