Як у Львові кіно знімали: з прем’єри українського фільму «#Selfieparty»

11306 0
31 березня на екрани українських кінотеатрів вийшов фільм «#Selfieparty». Значна частина зйомок відбувалась у різних локаціях у Львові. Про ці місця та інші цікаві моменти з фільму – в матеріалі на Tvoemisto.tv.
Фото: selfiepartymovie.com

Фото: selfiepartymovie.com

Локація

Місця, де відбуваються головні події фільму, були зняті у Львові. Університетом, де навчаються герої, стала будівля Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Читайте також: Що має побачити кожен львів’янин: «львівський Хоґвартс»

Правнича гімназія перетворилась на відділення поліції, а заміська вілла львівського стоматолога Ярослава Заблоцького на час зйомок стала будинком головного героя Роберта. Правда лише зовні, разом з басейном. Сам Ярослав Заблоцький знявся в епізодиченій ролі батька головного персонажу.

Режисер фільму Любомир Левицький, Ярослав Заблоцький та Борис Савенко

Зйомки «всередині» відбувалися в збудованих декораціях.

До речі, знялися у фільмі і справжні львівські копи. У ролі самих же себе. Вони ж були і на прем’єрі фільму у Львові.

Особливості зйомки

Загалом, за словами авторів фільму, за час зйомок у ньому взяло участь близько тисячі акторів у масових сценах. Бували дні, коли одночасно на майданчику було більше 300 людей. Бліьшість з них - звичайні львів'яни.

За сюжетом події фільму відбуваються влітку і біля басейну. Зрозуміло, що гості вечірки повинні купатись у ньому. На нічних зйомках температура на термометрі опускалась близько нуля, а часом і мінусова температура. Дві ночі був мороз -6 градусів. Однак це не завадило багатьом учасникам зйомок стрибати та купатись у басейні.

Герої

Кастинг режисер фільму Любомир Левицький проводив за допомогою інтернету. Ті ж, хто хотів знятися у кіно, мали надіслати свої зображення – selfie. «За місяць ми отримали більше 10 тис заявок», – зазначив режисер. Саме він перед тим зняв фільм «Тіні незабутих предків», де однією з головних локацій став Чернівецький університет. Він не приховує, що головною аудиторію фільму є підлітки від 16 років.

Що про фільм думають львів’яни. Думка соцмереж

 

Hollywood в Україні! Весело, динамічно, яскраво ! Lybomir Levitsky - молодець! Вітаю!!! Цей фільм залишає кадри в пам'ят...

Опубліковано Marianna Romaniak 30 березень 2016 р.
 

 

 

Були на допрем'єрному показі #selfieparty ! Приємно, що сучасне українське кіно розвивається! Цей фільм є за, що критику...

Опубліковано Nazar Shymone-Davyda 30 березень 2016 р.
 

 

Переглянути фільм можна з 31 березня у кінотеатрах України. У Львові його показують у мережі «Планета кіно» до 13 квітня.

 

 Підготував Ігор Саджениця

 Фото: офіційна сторінка фільму


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!