Як у Львові ловили крадія велосипеда. Фото

3600 0
У Львові «на гарячому» затримали чоловіка, який намагався викрасти ровер.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Учора ввечері, 22 липня, на площі Ринок чоловік намагався викрасти велосипед. Його затримав міліціонер у цивільному. Пізніше до місця інциденту прибув власник ровера, який написав заяву на крадія, – інформує спільнота «Варта1».

Співробітники міліції забрали чоловіка до відділку. «Якщо хтось впізнає злочинця, просимо звернутися в Галицький райвіділ міліції», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як львів’янам вберегти свій ровер від крадіжки?

Нагадаємо, якщо у вас викрали велосипед, варто звернутися як до міліції, так і з оголошенням у інтернет. У соціальній мережі Facebook  львівські веломани створюють цілі об’єднання.

Одна зі спільнот називається – “Вкрали ровер”. Вона налічує близько тисячі учасників. Повідомлення про крадіжки можна знайти й у “ВелоБарахолка Львів”, “Нічне катання на велосипеді по Львову” та сторінці ГО “Варта-1” у Facebook.

Швидкість зна­йдення викраденого дво­ко­лісного залежить і від кіль­кості матеріалів у кон­кретній справі, свідків, а також ві­деоматеріалів із камер спостереження.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!