Як у Львові можна отримати онлайн-консультації для бізнесу

1767 0
Відтепер, кожен бізнесмен може дізнатися відповіді на всі питання, які стосуються бізнесу, не встаючи з робочого місця – з допомогою Skype. Така можливість з’явилася завдяки сервісу онлайн-консультацій для підприємців Громадської Школи Бізнесу.
dp.prom.ua

dp.prom.ua

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, для того, щоб отримати бізнес-консультацію, потрібно знайти у Skype користувача BusinessAdvisor та надіслати йому чітко сформульоване питання. Експерти Громадської Школи Бізнесу нададуть всю важливу інформацію, підкажуть, яке рішення краще прийняти та допоможуть спланувати майбутні кроки щодо ефективного розвитку вашого бізнесу.

«Он-лайн-консультації – для багатьох єдина можливість отримати швидкі та якісні відповіді на всі питання, які гальмують розвиток бізнесу. Щодо тем консультацій, то вони можуть бути найрізноманітнішими: правила формування концепції бізнесу, аналіз ключових клієнтів, конкурентів, канали збуту тощо. Основна перевага такої консультації – підприємець може її отримати, не покидаючи робочого місця», - зауважив один із експертів Громадської Школи Бізнесу Олександр Білоус.

Такі консультації проводять безкоштовно, і тривають не більше 20 хвилин. Сервіс працює з 15:00 до 18:00 год щобудня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!