Через карантин соцпрацівники проводять консультації у Львові лише за попереднім записом

1251 0
Деякі соціальні послуги можна оформити, не виходячи з дому.
Photo by William Iven on Unsplash

Photo by William Iven on Unsplash

Послуги спеціалістів відділів соціального захисту у Львові через карантинні заходи надають лише за попереднім записом. Також з допомогою онлайн-сервісів можна оформити низку соціальних послуг, не виходячи з дому, нагадують у міському управлінні соціального захисту.

Читайте також: Зеленський заявив, що держустанови з наступного року не вимагатимуть паперових документів

З допомогою онлайн-сервісів можна оформити низку соціальних послуг, не виходячи з дому:

1. Субсидія. Для її оформлення потрібно зайти у рубрику «Електронні сервіси» на сайті «Львів соціальний» або ж на сайт Міністерства соціальної політики.

2. «Муніципальна няня». Деталі можна знайти на сайті Мінсоцполітики і оформити тут

3. Допомога при народженні дитини. Для її оформлення потрібно зайти у рубрику «Електронні сервіси» на сайті «Львів соціальний» або ж на сайт Міністерства соціальної політики. Цю допомогу, до слова, можна оформити упродовж року.

Також у пологових будинках Львова, у ЦНАПах або відділах РАЦС (за місцем народження дитини або місцем реєстрації батьків) можна скористатись сервісом «Е-Малятко», який об'єднує 10 послуг, пов’язаних з народженням дитини. 

Читайте також: На вулиці Миколайчука у Львові відкриють ще один осередок для молоді з інвалідністю

Записатись на прийом до соціального працівника можна на сайті «Львів соціальний» (рубрика «Електронні сервіси») за посиланням. Або ж у телефонному режимі: Галицький відділ соцзахисту: тел: 261−44−50; Залізничний відділ соцзахисту: тел: 295−82−52; 295−82−28; Личаківський відділ соцзахисту: тел: 254−62−89; 254−62−87; Сихівський відділ соцзахисту: тел: 254−64−80; Франківський відділ соцзахисту: тел: 237−50−81; Шевченківський відділ соцзахисту: тел: 252−28−40.
 
Нагадаємо, що на території Львова від 5 жовтня запровадили помаранчеву зону карантину, в якій діють певні обмеження.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!