Як у Львові оновлять площу Двірцеву. Візуалізація

10490 0
Департамент містобудування Львівської міської ради напрацював ескіз повного оновлення площі Двірцевої, що біля залізничного вокзалу.
фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

фото: Михайло Верхогляд, Вікіпедія

Як повідомив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, у планах – розташування висадкових і посадкових трамвайних та автобусних платформ ближче до вокзалу для комфорту пасажирів громадського транспорту.

Читайте також: Як змінять громадські простори Львова. Плани урбаністів на 2017-й рік

«Пл. Двірцева в тому вигляді, що зараз, вичерпала свій ресурс. Інститут просторового розвитку на замовлення «Львівавтодору» спільно з управлінням архітектури Львівської міської ради, НУ «ЛП» та рядом інших зацікавлених структур зараз займаються визначенням основних підходів до реконструкції цієї площі. Зараз є напрацьований попередній ескізний проект. Після того, коли буде чітко визначено, як саме має виглядати площа Двірцева, цей проект буде винесений на розгляд громадськості для спільного обговорення», – зазначив Сергій Коровайник.

 

У департаменті містобудування повідомляють – паркування на площі Двірцевій буде платним, щоб зменшити кількість авто, які паркують на площі. Також буде визначена пішохідна зона, що відіграватиме роль транзитного пішохідного коридору. Найближчим часом проект буде доопрацьований, інформує прес-служба ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!