Як у Львові отримати кошти на свою короткометражку?

2189 0
Wiz-Art започатковує традицію фінансової підтримки кіно. Локальні, всеукраїнські знімальні команди, продакшени, запрошуємо подавати проекти, які можуть отримати повне чи часткове фінансування кінопроекту. Обов’язкова умова – зйомки мають відбуватись на території Львова чи Львівської області. Приймаються проекти ігрових, документальних, експериментальних та анімаційних робіт.
Фото: gopixpic.com

Фото: gopixpic.com

«Друзі, пора переходити від перегляду фільмів до їх створення!», – наголошують у Wiz-Art.

Формат пітчингу – поширена в світі практика відбору проектів для фінансування чи подальшої розробки, яка передбачає попереднє подання матеріалу (1 етап), публічне представлення відібраних проектів (2 етап) і власне виробництво проектів-переможців.

Публічне представлення проектів відбудеться 22 грудня о 11:00 у Першій Львівській Медіатеці.

Етапи пітчингу:

–-подача синопсисів, сценаріїв та напрацювань по проекту за електронною формою (до 18 грудня включно)

– публічне представлення проекту та оцінка проектів експертною комісією (22 грудня о 11:00 понеділок)

– оголошення переможців та фінансування (до 25 грудня)

– період виробництва фільмів, консультації з продюсерами Wiz-Art та представлення робіт (до 1 травня 2015 року)

Перевага надаватиметься професійним командам, які матимуть семпл відзнятого матеріалу і зможуть довести доцільність та актуальність свого проекту.

Переможці підчингу отримають фінансування чи дофінансування у розмірі до 7 тисяч гривень.  Окрім фінансового, ми підтримуватимемо вас консультаційно та промоційно. Всього буде визначено до 5 команд-переможців. Тривалість фільму до 15 хвилин.

Пакет документів для участі у пітчингу: заповнена аплікаційна форма, сценарій фільму, при бажанні можна надати інші необхідні матеріали для кращого розуміння проекту.

Кінопроекти необхідно подати до 18 грудня 23:59 на пошту [email protected], довідки за телефоном 063 56 15 722.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!