Як у Львові отримати перепустку для заїзду в пішохідну зону?

3658 0
З кінця квітня цього року рух в пішохідну частину міста обмежено роботою болардів. Система працює щоденно з 10:30 до 23:00 год. В'їзд у пішохідну зону здійснюється за спеціальними перепустками, які видає Галицька райадміністрація.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Перепустка не надає права на стоянку та паркування на території пішохідної зони Львова, а лише можливість заїзду на 15 хв, повідомили у прес-службі Львівської міськради. У разі порушення правил стоянки і паркування в пішохідній зоні, авто можуть евакуювати.

Для отримання перепустки для в’їзду на територію пішохідної зони, потрібно звернутись з необхідними документами у Центр надання адміністративних послуг Галицького району (Львів, вул. Ф. Ліста, 1, каб.№10). Перепустка видається у триденний термін з моменту звернення та дійсна протягом 1 року.

Для отримання перепустки необхідно подати такі документи:

  • заяву на ім’я голови Галицької районної адміністрації;

  • копію технічного паспорта на транспортний засіб, на який оформляється перепустка;

  • копію посвідчення водія;

  • копію паспорта.

Право на в’їзд на територію пішохідної зони мають мешканці, які проживають та зареєстровані на території пішохідної зони. Це право також поширюється на власників житлових приміщень, які розташовані на території пішохідної зони, їх чоловік5ів або жінок, що має власний автомобіль, або керує транспортним засобом.

Додаткові питання за телефоном: 032 297 57 95.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!