Як у Львові панянки на підборах їздили роверами. Фото

4372 0
Сьогодні, 6 червня, у Львові пройшов V Всельвівський жіночий велопарад. До участі у проїзді середмістям долучилась близько сотні чарівних велосипедисток. Чоловіків ж запрошували підтримати захід та забезпечити безпеку руху на шляху прекрасної половини людства.
фото: ЛАВ, gazeta.ua

фото: ЛАВ, gazeta.ua

Родзинкою цьогорічного велопараду став діловий та святковий стиль одягу. Учасниць закликали одягати сукні, костюми, блузи, сорочки, взувати балетки та туфлі на підборах. Таким чином організатори вирішили продемонструвати що велосипед - вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно.

Багато дівчат одягли напівпрозорі мереживні пов'язки на очі, які, на їх думку, символізують ставлення учасників дорожнього руху до велосипедистів. Таким чином вирішили показати, що водії, хоч і бачать їх, проте продовжують ігнорувати подорожуючих на двоколісному транспорті.

Отже, зібравшись пізнім ранком на площі святого Теодора, дівчата проїхали вулицями Львова до площі Ринок , зробили групове фото, та податися на велопікнік у парк Івана Франка.

За інформацією: gazeta.ua, ЛАВ.

Опублікувати Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!