Як у Львові пішоходи порушують правила дорожнього руху

2613 0
За інформацією Патрульної поліції Львова, у суботу, 27 лютого, за дві години на вул. Сихівській десяток пішоходів порушили правила дорожнього руху, з них п’ятьом довелось сплатити штраф.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

Прес-служба поліції інформує, що на перетині вулиць Сихівська- Кавалерідзе є достатня кількість регульованих переходів. Попри це, у період з 15:00 по 17:00 год. патрульні міста оштрафували п’ятьох пішоходів.

З десятком людей, котрі перебігали дорогу у невстановленому місці, провели виховні бесіди, трьох осіб оштрафував піший патруль, а ще двох – автопатруль.

Згідно статистики, яку оприлюднила ГО «Товариство учасників руху», Львів став третім містом в Україні за кількістю ДТП у 2015-му році. Найчастіше причиною частих ДТП у Львові є порушення правил не тільки серед водіїв та велосипедистів, а серед пішоходів. Львів’яни не приховують того, що часто порушують правила дорожнього руху.

Нагадаємо, 2 лютого Tvoemisto.tv організувало спільно з соціальною ініціативою «Хтось не зробить» (проект комісії у справах молоді УГКЦ) дискусію «Як зробити дороги у Львові безпечнішими?». В рамках обговорення з’ясували чому львів’яни порушують правила дорожнього руху та як і з цими можна боротися. Серед ідей покращення ситуації на дорогах учасники дискусії назвали збільшення кількості паркінгів, зменшення допустимої швидкості руху містом, встановлення відеоспостереження.  У поліції також бачать необхідність у реформування таких структур як суд та прокуратура, оскільки доволі часто порушники не несуть покарання.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!