Як у Львові покарали псевдомінера Ашану

2340 0
Франківський районний суд на два роки умовно засудив 28-річного львів’янина, який у грудні минулого року повідомив про замінування одного з найбільших торгових центрів міста – «Ашан». Працівники міліції та вибухотехніки не знайшли у супермаркеті небезпечних речовин, а «мінувальника», який виявився наркозалежним, затримали у той же день, 29 грудня.

Як йдеться у вироку, чоловік погодився співпрацювати зі слідством та ще до судового засідання уклав угоду з прокурором про визнання своєї вини, пише Zaxid.net. 17 березня цього року Франківський райсуд затвердив цю угоду. Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) та засудили до 3 років позбавлення волі, з іспитовим строком 2 роки.

Якщо упродовж цього терміну він не скоїть нових злочинів та виконає усі зобов’язання, то до місця позбавлення волі не потрапить.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!