Як працює соціальна майстерня Woodluck у Львові. Відео

3935 0
Мета проекту – надання комплексної допомоги та супроводу родинам у складних життєвих обставинах, допомоги у подоланні кризи, збереження родини цілісною.
Фото: Woodluck

Фото: Woodluck

Соціальна майстерня Woodluck – це майстерня, де виготовляють меблі у стилі лофт для офісів та помешкань. Тут уміють і люблять виготовляти декор для крутих заходів та займаються розробленням дизайну приміщень. А ще, команда майстерні постійно проводить різноманітні майстер-класи для дітей, де вони навчаються робити фігурки з дерева, стільці, і навіть світильники.

Головна місія – створювати зручні, атмосферні меблі, які відповідають індивідуальному стилю, залучаючи до роботи людей із вразливих груп населення. Соціальна складова майстерні полягає у працевлаштуванні чоловіків, які пройшли курс у реабілітаційному центрі «Добро» для алко- та наркозалежних.

«Із 12 хлопців, які тут працювали торік, дев’ятеро повернулись у свої сім’ї, і це дуже гарна статистика. Зараз у нас працюють 13-ро, троє вже другий рік. В нас є свої звичаї та традиції: кожної середи граємо у футбол, якщо в когось день народження то ніякого алкоголю. Також їздимо за кордон переймати практику таких соціальних підприємств», – розповів засновник майстерні Андрій.

Майстерня Woodluck фінансово і матеріально підтримує проєкт благодійної організації Львівської освітньої фундації «Добрий сусід», що спрямований на допомогу родинам, які з різних причин опинились у скрутному становищі, а також на активізацію громад на мікрорівнях. Для підтримки благодійної організації майстерня перераховує 10% від чистого доходу майстерні.

Мета проєкту – надання комплексної допомоги та супроводу родинам у складних життєвих обставинах, допомоги у подоланні кризи, збереження родини цілісною. Для цих сімей вони виготовляють безкоштовно меблі. До того ж, у співпраці з програмою «Старший брат – наставництво для дітей героїв АТО», проводять майстер-класи для діток із усієї України, які втратили тата-героя на війні.

Це місце зовсім не схоже на типову фабрику чи завод. Воно об’єднує навколо себе різних людей, а передусім тих, які опинились у складній життєвій ситуації та потребують підтримки. 

Woodluck має свій власний магазин, де представлені вироби, які можна замовити на сайті або ж телефоном. Виготовляють меблі будь-яких розмірів з різних видів дерева. Ціна готового товару, відповідно, обраховується індивідуально для тих параметрів, які потрібно.

Якщо у вас є побажання стосовно дизайну або є власна ідея, у майстерні обов’язково допоможуть втілити її у життя якісно. Партнерами є як великі компанії та кав’ярні, так і індивідуальні замовники, що шукають вишукані та прості меблі у стилі лофт для своїх помешкань.

Ролик знято за кошти Програми сприяння розвитку підприємництва на 2020-2022 роки та за сприяння Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!