Як проходить другий тур виборів голови Львівської ОТГ. Фото, відео

1995 0
У закладі освіти є дві виборчі дільниці, проте поки що там зовсім не людно.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові відбувається другий тур виборів голови Львівської ОТГ. Наразі станом на 12:00 черг на виборчих дільницях за адресою: вул. Володимира Великого, 55б у школі №36, немає. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

 

У закладі освіти є дві виборчі дільниці, проте поки що там зовсім не людно. За словами голови виборчої дільниці, наразі явка дуже слабка, та найбільший наплив мешканців очікують після церкви, орієнтовно після 13:00 та ввечері.

Додамо, що на виборчих дільницях міряють температуру, просять дотримуватися соціальної дистанції, а також є окрема кабінка для тих, хто має підозру або підтверджений діагноз «коронавірусна хвороба».

Окрім цього, на виході з дільниць проводять опитування соціологічна агенція «Фама» та представники студії Савіка Шустера.

Нагадаємо, сьогодні проходить другий тур виборів голови Львівської ОТГ. У ньому зійшлися чинний міський голова Львова Андрій Садовий та представник «Європейської солідарності» Олег Синютка. Детальніше про те, що потрібно знати про місцеві вибори 2020, читайте за посиланням

Фото та відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!