Як у Львові ремонтують вулицю Шевченка. Фоторепортаж

7768 0
Цю частину вулиці майже за 60 млн грн ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл».
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У Львові триває ремонт частини вулиці Шевченка, від вул. Хорватської до вул. Пстрака. Закрили для проїзду її 8 липня,  а відкрити планують 31 грудня цього року.

Читайте також: У Львові відремонтують вулицю Миколайчука і прокладуть там трамвайну колію

Цю частину вулиці майже за 60 млн грн ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл». Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. Загалом вулицю Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівської) реконструюватимуть у три етапи упродовж двох років. Місто заплатить за роботу ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» майже 90 мільйонів гривень.

Додамо, що через закриття руху змінюється маршрут автобуса №17 – він курсуватиме вул. Городоцькою. Трамвай №7 курсуватиме, як і раніше, від кінцевої зупинки «Церква святої Анни».

Фото: медіа-хаб Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!