Як у Львові реорганізують рух на пл. Митній – вул. Личаківській. Візуалізація

3659 0
У коментарі Tvoemisto.tv керівник Інституту стійких транспортних систем ЛКП «Львівавтодор» Олег Шмід розповів про нововведення, які планують втілити у транспортній системі Львова, зокрема – на перетині площі Митної та вулиці Личаківської.

За словами Олега Шміда, реорганізувати рух на перетині площі Митної та вулиці Личаківської планують так: із Личаківської буде дозволеним лише правий поворот на вулицю Винниченка. Водіям, які бажають проїхати на проспект Свободи, доведеться об'їжджати так: вул. В. Винниченка – М. Кривоноса – І. Гонти – Торгова.

Водії, яким треба проїхати до вулиць Зеленої та Стрийської, муситимуть рухатися вулицями Чехова – Тершаковців – Дороша. Там планують зробити односторонній рух від вулиці Личаківської. Отже, зміниться напрямок руху на вулиці Донцова, а також Туган-Барановського та Академіка Павлова.

По вулиці Винниченка можна буде проїхати прямо чи звернути на вулицю Личаківську (один із лівих поворотів, який перетинатиме рух зустрічного транспорту. Причина його наявності – рух громадського транспорту з вулиці Винниченка на вулицю Личаківську).

Детальніше про заплановані зміни читайте тут: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!