Як у Львові святкували День народження ПРАВДА-orchestra. Фото, відео

5433 0
Цими вихідними у Театрі пива «Правда» відбувся святковий івент для друзів та поціновувачів закладу: гурманів, які люблять правдиве й незвичне пиво, а також живу музику. Два роки «Правди» та стільки ж незмінному колективу «ПРАВДА-orchestra» відзначили смачно: пивом з новими смаками та інгредієнтами, а ще - гучною унікальною програмою духового оркестру. Пропонуємо відчути глибину атмосфери сейшену, куди запросили найближчих друзів модного пабу.
фото: Дмитро Тарадайка

фото: Дмитро Тарадайка

Як розповів Tvoemisto.tv Андрій Худо, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST», унікальність цієї події ще й в тому, що не кожен ресторан має свій власний оркестр. Він зауважив, що два склади музикантів тут грають нетиповий репертуар, готують свої аранжування, щокварталу додають нові твори.

У святковий день «ПРАВДА-orchestra» виконав цілком нову програму. «Люди тут додають того, чого хочуть у житті. А хочуть позитиву! Ми теж качнемось позитивом і щось заспіваємо», – додав Андрій Худо.

Читайте також: Люди Твого міста: Андрій Худо про Львів емоційний

«Від самого початку відкриття закладу була ідея створити гурт, – зазначив Роман Вовк, керівник «ПРАВДА-orchestra», – але не так, як всюди – кавер-групи, які використовують ритм-секцію і, можливо, духовиків з вокалістами, – а, власне, хотіли створити оркестр. Ця мода трішки колись відійшла. Але якщо пригадати недалеке минуле, то оркестр відігравав важливу роль в культурному житті нашого міста і світу. Тож таким чином вдалося відродити гарну традицію і створити духовий оркестр у Львові».

За словами Романа Вовка, винятковість «ПРАВДА-orchestra» ще й у тому, що усі кавер-версії відомих музичних творів керівник гурту аранжує саме для наявних інструментів. «Це не зовсім класичний оркестр у класичній формі,де, зазвичай, працюють від 30-ти і до 50-ти чоловік. А в нас –  десять  людей, які будуть на сцені, два тромбони, туба, барабани – це буде ритм-секція, а також три труби і дерев'яна група – це саксофони і кларнет».

Гордість за здобутки колективу «ПРАВДА-orchestra», а також й усього закладу «Театр пива «Правда» висловив у коментарі Tvoemisto.tv і Юрко Назарук, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST»: «У нас концерти в «Правді» відбуваються практично щодня. Вже два роки нашому оркестру. Для них це теж важливий момент. На мою думку, сьогодні це один із найкращих оркестрів України: у такому складі, із таким репертуаром. Тому нова програма – це нагода для всіх зібратися, просто посидіти, поговорити. Оркестр постійно оновлюється. Кожен твір – це, фактично, наша інтелектуальна розробка. Попри те, що це певні відомі твори, але вони мають власне аранжування, створене саме під цей склад. Спільні трапези і такі події – об’єднують. Мені здається, що основна суть – щоб ми зібрали таких добрих людей довкола нас і зробили спільну трапезу, спільний івент».

Партнерська публікація

Журналіст: Галина Тарадайка,
фото, відео: Дмитро Тарадайка,
монтаж: Анастасія Михалець


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!