Як у Львові тренувалася національна збірна України. Фото

1763 0
Національна збірна України провела відкрите тренування на полі «Арени Львів» напередодні товариського матчу із командою Латвії.

Львівська погода «підіграла» національній команді: дощ, який йшов протягом першої половини дня, припинився, і на стадіоні з’явилися комфортні умови для тренування.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, о 21.00 годині відбудеться товариський матч національної збірної України з командою Латвії.

На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 години. Окрім того, курсуватимуть шатл-баси із 19.00 до 21.00 години від площі Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23.00 до 1.00 години автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Петрушевича та до кінотеатру ім. Довженка.

Продаж квитків на товариський матч між збірними України та Латвії триває у касах стадіону «Арена Львів» та на сайтіВартість квитків стартує від 50 грн.

 

 

Джерело: Sportanalytic.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!