Як у Львові відзначали Свято Героїв. Фото

2523 0
На Личаківському кладовищі відбулось покладання квітів та запалення лампадок на могилах Героїв на полях почесних поховань № 67 та № 76, а духовенство відслужило поминальні молитви.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Сьогодні, 27 травня, у Львові відбулися заходи з нагоди відзначення Свята Героїв — щорічного свята в Україні, яке встановлене на честь українських вояків-борців за волю України, повідомляє прес-служба ЛМР.

Зранку студенти та представники влади поклали квіти до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартувала естафета студентів Львівського державного університету фізичної культури, які пробігли до Личаківського кладовища. На Личаківському кладовищі відбулось покладання квітів та запалення лампадок на могилах Героїв на полях почесних поховань № 67 та № 76, а духовенство відслужило поминальні молитви.

Пізніше представники влади та громадськості поклали квіти до пам'ятника Степану Бандері. Також тут відбулася молитва за Україну, після чого стартувала урочиста хода. Завершились заходи проведенням громадського віча біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Фото Христини Процак та Наталії Бунди


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!