Як у Львові відзначатимуть 23-тю річницю Конституції України. Деталі

1438 1
На містян чекають флешмоб, квест, конкурси тощо.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

Сьогодні, 28 червня, о 13:00 у Львові на площі Ринок почнуть святкування 23-ї річниці Конституції України. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Спеціально до свята у відділі промоції ЛМР підготували низку заходів на тему «#Моя_Конституція» для патріотичного виховання молоді та донесення тексту Конституції до українців.

Так, у соцмережах вже розпочався флешмоб, де львів’яни у своїх відео розповідаються, що для них означає #Моя_Конституція, розказують про права та свободи кожного українця.

Читайте також: Якби українці читали Конституцію або Чому українські виборці завжди розчаровуються

Офлайн-святкування розпочнеться о 13:00 на площі Ринок із виконання гімну України львівським чоловічим хором «Гомін».

У програмі також буде флешмоб – слово «Конституція» складатимуть із кубиків. А дитячі клуби Львова створюватимуть малюнки на тему «Моя Конституція очима найменших», найкращі з яких відзначать подарунками.

Окрім того, відбудеться квест #Моя_Конституція, мета якого – показати, що все життя пов’язане невід’ємним правом на волевиявлення. Усі охочі взяти участь у квесті отримають карти із правилами гри, а обраний переможець отримає подарунок. Додамо, квест триватиме до 30 червня включно. Розіграш відбудеться 1 липня о 15:00.

Читайте також: Як працюватимуть банки та держустанови у Львові на День Конституції. Графік

Офіційна частина свята закінчиться молитвою «Боже, Великий Єдиний» у виконанні Львівського чоловічого хору «Гомін». Біля входу в ЛМР упродовж усього дня працюватиме фото-зона #Моя_Конституція.


Читайте також:
28 Червня, 2019 12:29
666 ... від тої "конституції" лишилася лише обкладинка ... решту влада (разом із "народними обранцями") використала -- зім'яла і підтерлась ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!