У Львові відзначатимуть Свято Героїв. Програма

2029 0
У неділю, 24 травня, у Львові вшановуватимуть пам’ять героїв національно-визвольних змагань.
фото: www.sknews.net, lviv.comments.ua

фото: www.sknews.net, lviv.comments.ua

Свято Героїв розпочнеться об 11 годині покладанням квітів до пам’ятника головному командирові Української Повстанської Армії генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі.

Опісля стартує пробіг естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом: площа навпроти пам’ятника Р. Шухевичу – Поле почесних поховань № 76 Личаківського кладовища. Це щорічна естафета студентів Львівського державного університету фізичної культури, присвячена пам’яті героїв національно-визвольної боротьби.

О 12 годині представники влади та громадськості вшанують новітніх Героїв України і покладуть квіти до могил на полі почесних поховань № 67. Звідси учасники заходу перейдуть до Поля почесних поховань № 76, де покладуть квіти до могил учасників АТО. Тут же відбудеться панахида, після якої учасники вирушать урочистою ходою до проспекту Свободи.

Також о 12 годині з нагоди Свята Героїв покладуть квіти до пам’ятника Степану Бандері. Тут же відбудеться віче за участю влади міста й області і громадськості. Від пам’ятника С. Бандері йтиме колона до просп. Свободи за маршрутом: пам’ятник С.Бандері – вул. С. Бандери – вул. Коперника – просп. Свободи. Учасники ходи зупинятимуться та покладатимуть квіти до пам’ятних дошок, присвячених видатним діячам боротьби за незалежність України.

Опісля представники молодіжних громадських організацій та студентської молоді зустрінуться з представниками ветеранських і патріотичних громадських організацій на просп. Свободи, спільно покладуть квіти до пам’ятника Т. Шевченка та виконають Державний Гімн України.

Джерело: прес-служба міста

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!