Як у Львові відзначатимуть відкриття Пластового року. Програма

1283 0
Цього разу відкриття відбуватиметься на площі навпроти ЛНУ імені Івана Франка відповідно до карантинних норм.
фото: Мирослав Пархомик

фото: Мирослав Пархомик

Завтра, 11 вересня, у Львові відбудеться відкриття Пластового року. Захід є своєрідним ознаменуванням завершення таборового літа для пластунів та початку нового сезону пластових заходів. Виховники, виховниці гуртків та роїв готуються до щотижневих сходин, новацтво та юнацтво бере участь у пластових заходах, теренових іграх, вишколах, фестивалях, які відбуваються щовихідних.

Як повідомляють у пресслужбі ЛМР, цього разу святкування відкриття Пластового року відбуватиметься на площі навпроти ЛНУ імені Івана Франка відповідно до карантинних норм. Після традиційних пластових урочистостей усі охочі зможуть відвідати «Пластове містечко», що функціонуватиме впродовж всього дня у сквері навпроти Львівської ОДА. Протягом дня там відбуватимуться різні забави, майстер-класи для усіх охочих, також представлять пластову кухню.

Читайте також: Пластуни організують у Винниках центр альпінізму. Фото

Програма відкриття Пластового року:

11:00-11:40 – реєстрація

11:40-12:00 – молебень

12:00-13:30 – церемоніал відкриття Пластового року

13:30-15:30 – тереновий змаг

13:00-18:00 – старт активітетів Пластового містечка (сквер «На валах»).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!