Як влітку працюватимуть пологові у Львові. Графік

5217 0
Пологові відділення поступово зачинятимуть для проведення планових профілактичних дезінфекційних заходів.
фото: tabletki.pp.ua

фото: tabletki.pp.ua

У Львові є два пологові відділення і пологовий будинок: пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні (на вул. Чернігівській ), пологове відділення III міської клінічної лікарні (на вул. Раппопорта, 8) і міський клінічний пологовий будинок №1, що на вул. Мечнікова, 8. Їх щороку закривають на планові профілактичні дезінфекційні заходи, пише «Львівська газета»

Читайте також: Львів’ян запрошують на лекцію британського нейрохірурга і письменника 

Як повідомив головний гінеколог департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ігор Потапов, згідно з наказом № 258 від 7-го квітня 2017 року, цьогоріч першим на плановий ремонт і дезінфекцію закриють пологовий будинок №1, що на вул. Мечникова. Він не працюватиме з 1-го червня до 4-го липня 2017 року.

Наступний – пологове відділення на вул. Раппопорта. Планову дезінфекцію тут проводитимуть з 5-го липня по 8-ме серпня 2017 року.

А пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні буде зачиненим значно довше, оскільки тут планують велику реконструкцію. Згідно з планом, вона триватиме з 9-го серпня по 10-те листопада 2017 року. Не виключено, що реконструкція може затягнутися і на довший термін.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!