Як у Львові встановити домофон. Порядок

5290 0
Мерія Львова затвердила рішення про порядок встановлення і технічного обслуговування домофонів на дверях під’їздів багатоповерхових житлових будинків.

 Про це повідомили в прес-службі ЛМР. 
 
Згідно з проектом рішення, ініціатором встановлення домофону на дверях під’їздів можуть виступати лише власник чи користувач квартири під’їзду (будинку) та власник нежитлових приміщень. 
 
Для того, аби встановити домофон, ініціатор організовує збори власників чи користувачів квартир та нежитлових приміщень під’їзду. Повідомити усіх про збори потрібно за допомогою оголошення у будинку в під’їзді за 5 днів до дати їх проведення.
 
Рішення щодо встановлення домофону вважається правомірним тільки тоді, якщо за нього проголосувало більше 70% людей.
 
Після збору підписів між суб’єктом господарювання та уповноваженою особою від мешканців під’їзду укладатимуть договір про порядок встановлення та надання послуг з технічного обслуговування системи домофону.
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!