Як у Львові випробовують претендентів у нову поліцію

7047 0
У Львові закінчився перший етап відбору у нову патрульну поліцію. За допомогою комп’ютерного тестування вже перевірили загальний рівень знань кандидатів. Зараз претенденти демонструють фізичну підготовку, проходять медичний огляд, психологічний тест, співбесіди. Про це повідомив заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС України у Львівській області Роман Баховський.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

Фізичні випробування передбачають заліки з підтягування для чоловіків і віджимання від підлоги для дівчат, а також біг на сто та на тисячу метрів. Тестування організовують викладачі кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ, Львівського університету фізичної культури, працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

Після проходження медичної комісії і складання фізнормативів претендентів направлять на психологічний тест. Кандидати мають за півтори години відповісти на понад 500 питань. Якщо після тестування залишаться питання, із людиною поспілкується психолог.

Читайте також: Якою буде зарплата нових патрульних у Львові

Останній етап відбору – співбесіди. За словами Романа Баховського, зараз працює одночасно шість комісій, які їх проводять. До складу комісій входять громадські активісти, представники ГУ МВС Львівщини, психологи і спеціалісти-інтерв’юери. Запитання до кандидатів можуть бути найрізноманітнішими.

Перші претенденти,  які успішно пройдуть співбесіди, розпочнуть навчання вже з 25 червня. «Перед початком навчання кандидати мають остаточно визначитися: вони йдуть у нову поліцію чи продовжують працювати на своїй нинішній роботі», – зазначив Роман Баховський.

Наразі для навчання нових кадрів бракує викладачів з адміністративного права і кібер-злочинності. Усіх зацікавлених у цій роботі закликають надіслати лист з резюме на електронну адресу [email protected]. Із вимогами до посади можна ознайомитися на сайті ГУМВС України у Львівській області.

За матеріалами: zik.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!