Як у Львові зіграли «Карпати» проти «Дніпра». Рахунок

1712 0
У неділю, 20 березня на стадіоні «Арена Львів» відбувся футбольний матч у рамках прем’єр-ліги сезону 2015-2016 рр. між командами «Карпати» (Львів) та «Дніпро» (Дніпропетровськ).
фото: fckarpaty.com.ua

фото: fckarpaty.com.ua

Перший тайм матчу на «Арені Львів» дуже нагадував поєдинок першого кола у Дніпропетровську, лише у дзеркальному відображенні. Цього разу темп грі задавали гості, натомість господарі оборонялися і намагалися контратакувати. У «Карпат» попереду мало що вдавалося, ударів по воротах Лаштувки практично не було.

Самі ж дніпряни провели кілька непоганих атак, створили кілька моментів, хоча аж надто загрозливими вони не були і особливої небезпеки біля воріт львів’ян не становили.

Очевидно, обидва наставники мали про що поговорити зі своїми підопічними у перерві, адже якість гри як «Карпат», так і «Дніпра» бажала кращого. Перший крок зробив Володимир Безуб’як, який замість Чачуа випустив Кльоца.  І з першим же свистком «Карпати» пішли в атаку, проте успіху це не принесло.

Загалом матч «Карпати» - «Дніпро» завершився рахунком  0:1 на користь других. 

Після забитого м’яча «Дніпро» став грати значно спокійніше, більше контролював м’яча і тримав оборону. Карпатівці ж намагалися продиратися крізь досвідчені редути суперника, але зробити це було дуже непросто. У кількох епізодах, здавалося, що м’яч таки опиниться під ударною ногою, але реальної загрози «зелено-білі» так і не створили. Хоча старання та самовіддана гра до самого свистка тримали трибуни «Арени Львів» в тонусі.

Джерело: fckarpaty.lviv.ua

Фото: Evgeny Kraws


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!