Як у Львові зіграв "Шахтар" проти "Браги"? Фото

2052 0
Учора, 14 квітня, на Арені Львів відбувся матч 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА. Донецький «Шахтар» зіграв проти «Браги» (Португалія).
фото: shakhtar.com

фото: shakhtar.com

Друга зустріч із «Брагою» стала історичною для «Шахтаря». Порівняно із попередньою зустріччю, в якій «гірники» перемогли (2:1), у стартовому складі португальців було три зміни. В донеччан же на поле повернувся Олександр Кучер, що відбув дискваліфікацію, а замість Ярослава Ракицького, який пропускав гру через перебір карток, вийшов Іван Ордець

 На 24-й хвилині «гірники» провели стрімку атаку: Марлос чудовим пасом вивів на ударну позицію Віктора Коваленка, що на замаху обіграв воротаря і був збитий з ніг. Пенальті чітко реалізував капітан Срна, пробивши низом у правий від себе кут – 0:1. Одразу ж донеччани небезпечно розіграли штрафний праворуч, а в наступній атаці могли подвоїти рахунок, та Факундо Феррейра, що вилетів сам на сам, влучив у штангу, підсікаючи м’яч над воротарем. Гості спробували перехопити ініціативу, а «гірники», трохи зачекавши, відповіли другим голом. У ході масованої атаки Ісмаїлі ліворуч прострілив уздовж воріт, Коваленко у підкаті не зумів замкнути цю передачу, але біля правого кутового прапорця м’яч наздогнав Срна і зробив подачу назад до воротарського, де захисник «Браги» Рікарду Феррейра вразив власні ворота – 2:0. 

У дебюті другої половини матчу рахунок зріс до великого. Після відмінної атаки «гірників» Срна опинився праворуч у штрафному і зробив передачу трохи назад на Коваленка, із ударом якого впритул воротар «Браги» не впорався – 3:0! На 74-й хвилині все було за правилами: Марлос із Тайсоном розіграли блискучу комбінацію, а захисникові гостей Рікарду Феррейрі довелося знову вразити власні ворота, адже Факундо Феррейра вже збирався відправити м’яч у сітку – 4:0. 

Таким чином, «Шахтар» виходить у півфінал Ліги Європи, і свого майбутнього суперника команда Мірчі Луческу дізнається в п’ятницю після жеребкування.

Читайте також: Як львівські «Карпати» з «Олександрією» на «Арені Львів» футбол грали. Відео

 

Джерело: shakhtar.com

Фото: shakhtar.com

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!