Як у Львові зустрічали правоохоронців із АТО. Фото

1993 0
У недільний святковий день, 31 травня, у Львові за традицією правоохоронців, які прибули з зони АТО, зустрічали хлібом та сіллю під гучні оплески керівництва, рідних та колег

«Ви достойно виконали свій обов’язок перед Україною, мужньо несли службу не зважаючи на різні перепони. Я вдячний вам, що ви живими та неушкодженими повернулись додому. Після декілька денного відпочинку очкують вас в повній готовності на службі», - зазначив начальника УМВС України полковник міліції Володимир Дитюк.

Як повідомляє прес-служба УМВС України на Львівській залізниці, до правоохоронців також звернувся настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього, який постійно відправляє та зустрічає бійців та всіляко намагається їм допомогти під час несення служби на Сході.

 

 

Фото: mvs.gov.ua

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!