Як Львів зустрічав героїв. Фото

3635 0
Цей рік видався дуже складним для усіх українців, а особливо для сімей, чиї рідні нині перебувають на фронті. Львів’яни гідно проводжали військових боронити кордони нашої країни і вірно їх чекали. До Дня захисника України пропонуємо підбірку фото про те, як у Львові зустрічають військових із АТО.
фото: День, Вголос, tvoemisto.tv, прес-служба ЗСУ

фото: День, Вголос, tvoemisto.tv, прес-служба ЗСУ

Протягом місяців львівські десантники виконують бойові завдання у складі сил АТО. Вони перебували у найгарячіших напрямках лінії зіткнення із російсько-терористичними загарбниками. «З поверненням, наші Герої, - кохані чоловіки, брати й найкращі в світі татусі!» – із такими словами на вустах їх зустрічали рідні і близькі у Львові.

Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Також улітку до Львова повернувся Юрій Яценко, студент юридичного факультету ЛНУ імені Франка, активіст Євромайдану, який більш ніж рік перебував у російському СІЗО. Чимало львів’ян зібралось зустріти його на вокзалі.

Фото: tvoemisto.tv

Понад сотня людей з квітами, кульками та національною символікою щоразу збиралась на вокзалі, коли  поверталися додому прикордонники.

Фото: Вголос, Державна прикордонна служба України-Західний кордон, Юрія Басенка/Facebook

Небайдужі мешканці міста, родичі, друзі та близькі щораз зустрічали бійців «вісімдесятки».

Фото: День

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!