Як у Львові звільняли заручницю: відео

3250 0
На facebook-сторінці «Державна прикордонна служба України-Західний кордон» оприлюднили відео спецоперації зі звільнення жінки, яку утримував у заручниках іноземець.

На відео видно, як двоє правоохоронців за допомогою пожежної автодрабини залазять у вікно третього поверху, де забарикадувався іноземець із заручницею. Безпосереднього процесу затримання вірменина на відео не знімали.

 

Нагадаємо, оперативні підрозділи Держприкордонслужби учора, 20 липня отримали інформацію про місце можливого незаконного утримання людей у Львові, в Сихівському районі міста. Попередньо було встановлено, що в помешканні утримують 4 незаконних мігрантів - вихідців з В’єтнаму та Узбекистану. Причетними до утримання людей, скоріш за все, є організатори переправки мігрантів через кордон. Вони вимагають від бранців доплатити кошти у розмірі близько 10 тисяч доларів США за їх «подорож» до країн Європи.

Спецоперацію завершили успішно. Відбувся штурм квартири, всередині правоохоронці виявили чоловіка та жінку. В результаті штурму ніхто не постраждав.

Джерело: facebook-сторінка «Державна прикордонна служба України-Західний кордон», Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!