Як розвинути внутрішній туризм у час коронавірусу. Розмова з бізнесом

1611 0
20 липня Tvoemisto.tv організовує дискусію про розвиток внутрішнього туризму у час кризи.

У понеділок, 20 липня о 17:00 год, відбудеться дискусія у межах проєкту «Як перетворити кризу у можливість» на тему Як українським містам правильно використати новий потенціал внутрішнього туризму.

Дискусію можна переглянути на нашому Ютуб-каналісайті та Фейсбук сторінці. Свої запитання до спікерів залишайте у коментарях. 

Учасники дискусії:

  • Роман Зафійовський — представник Комітету підприємців Львівщини;
  • Марк Зархін — ресторатор, співзасновник групи ресторанів Kumpel Group та Fast Food System;
  • Олександр Бабій — експерт Офісу розвитку малого та середнього підприємництва як дорадчого органу Мінекономіки;
  • Василь Мікула — керівник туристичної фірми «Dy-Vo»;
  • Ігор Лильо — доктор історичних наук, керуючий партнер в компанії Кумпель Тур;
  • Юлія Стефанюк — керуючий партнер проєктів Just Lviv it та Фест кейтеринг;
  • Мар‘яна Олеськів — Голова Державного агентства з питань туризму

Зазначимо, що два місяці тому з ініціативи медіа-хабу «Твоє місто» ми розпочали серію антикризових онлайн-розмов львівського бізнесу, на яких разом із експертами Львівської бізнес школи УКУ, креативними власниками та менеджерами компаній, шукаємо найкращі рішення для бізнесу у непростий час коронавірусу та кризи.

«Твоє місто» спільно з Львівською бізнес-школою реалізовують проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи», який виконується в рамках Проєкт «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!