Як українцям отримати візу в США. Інфографіка

9119 2
Працівники посольства США створили інфографіку, в якій покроково розписали, як українці можуть отримати неімміграційну візу у Штати.
Фото: makeitinny.com

Фото: makeitinny.com

Крок перший – слід заповнити візову анкету DS-160 в онлайн режимі. Потім слід зайти на сайт ustraveldocs.com/ua_ua, обрати тип візи та роздрукувати квитанцію на оплату консульського збору, йдеться на офіційній сторінці посольства у Facebook. 

Наступний крок полягає у створенні власного профайлу у режимі он-лайн та призначенні візової співбесіди.

Читайте також: Біометричний паспорт у Львові: коли і за скільки?

Потім українцям слід сплатити консульський збір у відділені "Райфайзен банк в Україні". Наступний крок – візова співбесіда у посольстві США у Києві.

Якщо візу було видано, то отримати паспорт з нею можна у відділенні кур'єрської служби. 

ТЕГИ: візи, США

Читайте також:
17 Липня, 2015 15:18
Євген Насправді є кілька основних факторів, що впливають на отримання позитивної відповіді у посольстві США. Тому варто звернутись до досвітчених юристів [***]://visa2usa.com.ua якщо самі ви сумніваєтесь у вашій обізнаності.
26 Листопада, 2014 14:16
Роман кому лінь читати - "ніяк"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!