На правах реклами

Як вести торгівлю на ринку Форекс

2026 0
Фінансова грамотність населення поступово стає надбанням не тільки обраної касти забезпечених людей, але все більш широкого кола. Тому багато хто починає активно цікавитися напрямками, за якими можна інвестувати власні кошти і домогтися максимального прибутку.
Фото: gurt.org.ua

Фото: gurt.org.ua

Однак тут є одна поширена проблема – не всі готові прийняти ризики, які присутні на ринку Форекс, вважаючи за краще довіряти гроші банкам та іншим фінансовим установам з більш низькими процентними ставками. Тому вам і доведеться зробити головний вибір. Втім, враховуючи, яка величезна кількість інвесторів щодня долучається а міжнародний фінансовий ринок, вибір більшості стає очевидний. Ризики будуть завжди, тому необхідно заробляти своїм розумом і амбіціями, що і дозволяє зробити ринок Форекс.

Торгівля на Форекс

Трейдинг на валютному ринку являє собою обмін грошових одиниць різних держав за найбільш вигідним курсом. Але сенс торгівлі якраз і полягає в тому, щоб з максимальною точністю визначити зростання або падіння курсу і зробити необхідні дії в залежності від результату. Якщо ваші прогнози виявляться вірними, успіх не змусить себе довго чекати.

Якщо ж ви поки не готові до великих торговельних операцій, варто відкрити демо рахунок на форекс, при якому рівень ризику наближений до нуля. В такому випадку ви передаєте власні заощадження в руки чесного, надійного і досвідченого форекс-брокера, який з великим задоволенням скористається своїм багажем знань, вірними стратегіями та іншими методами для прискорення росту вашого інвестиційного портфеля.

Оскільки сучасні інформаційні технології просто захопили весь світ, зараз вдається торгувати абсолютно в будь-який час і в будь-якому місці. Тим більше, партнер, готовий укласти з вами угоду, обов'язково знайдеться, адже щодня в торгові платформи заходять мільйони трейдерів, а загальний обсяг товарообігу навіть перевищує 2 трильйони доларів.

Для того, щоб зробити прогноз щодо подальшого поводження обмінного курсу тієї чи іншої валюти, можна скористатися двома базовими методами аналізу:

• технічним;

• фундаментальним.

Відмінності між ними досить істотні, але, тим не менше, кількість гравців, які використовують дані методики одночасно, стрімко збільшується. Та й нехтувати всіма можливими методами і стратегіями в умовах неспокійної обстановки в світі – великою мірою нерозумно. Адже бідь-яким рух у світових масштабах стає причиною для виникнення сильних ринкових коливань на форекс. Серед причин, здатних порушити вашу ідеалістичну картину торгівлі, можна виділити наступні:

• фінансова політика;

• політична ситуація в країні;

• індекс зростання і падіння валютного курсу і т. д.

При технічному аналізі трейдер в більшості випадків керується діаграмами, графіками або іншими методами, які дозволяють самостійно спрогнозувати падіння або зростання курсів валют.

Але фундаментальний аналіз пропонує інший підхід. Трейдеру доводиться постійно бути в курсі новинних подій, читати вузькоспеціалізовані доповіді, прослуховувати виступи відомих політичних і фінансових діячів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!