На правах реклами

Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

11099 0
Є десятки закладів, які насправді є приватними садочками, але ховаються за вивісками "дитячий клуб", "студія", "центр розвитку", щоб уникнути ризиків. Міністерство освіти трохи спростило умови, проте відкриття садку й далі залишається нелегкою справою. У Львові активісти Української Галицької Партії вирішили допомоги у відкритті приватних дитячих садочків.
фото: pda.myvin.com.ua

фото: pda.myvin.com.ua

Є багато сімей, які готові віддати дитину у приватний садочок, проте, і там не завжди є місця. Є багато ініціативних львів'ян, які б хотіли відкрити приватний садок, проте їх лякає велика кількість вимог та обмежень. Нещодавно Міністерство освіти спростило умови відкриття приватних дитячих садочків, проте це й далі залишається нелегкою справою.

Освітня група Української Галицької Партії розпочинає нову ініціативу сприяння відкриттю приватних дитячих садочків. «Ми хочемо, щоб був вибір та конкуренція для дітей, щоб садочки діяли законно і щоб ініціативні групи людей мали змогу та бажання його створити. Зараз вже є деякі спрощення, зокрема, Міністерство охорони здоров’я видало новий санітарний регламент, тому зараз приватний садочок відкрити набагато легше. Ми показуємо ці спрощення, створюємо покрокові дорожні карти, де чітко розписуємо, які спрощення ми маємо, які кроки потрібно зробити для того, щоб відкритий приватний дитячий садочок», - розповідає Ірина Моряк, юрист освітнього напрямку Української Галицької Партії.

Якщо ви маєте бажання долучитися або знаєте, кого це цікавить, можете написати на сторінку Української Галицької Партії або зголошуйтеся через сайт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!