Політична реклама

Як відкрити ТОВ. Поради

1580 0
Для початку, варто позначити етапи процесу, які включають в себе: створення установчих документів (статут, установчий договір); із заповнення реєструючих документів і завірення їх у нотаріуса; надання пакета документів у фіскальний реєстраційний орган; отримання свідчень, що підтверджують створення ТОВ і постановку його на податковий облік; виготовлення печатки організації; отримання повідомлення про реєстрацію в органах статистики; отримання відповідних повідомлення про постановку на облік в ФССС, в Пенсійному фонді, у Фонді обов'язкового медичного страхування; відкриття розрахункового рахунку ТОВ.

 

Які документи для цього потрібні?

Від майбутніх засновників товариства з обмеженою відповідальністю передається юристам ксерокопія паспорта та копія свідоцтва особистого ІПН, ксерокопія паспорта та його завірений нотаріусом переклад, ксерокопія установчих документів, свідоцтв про держреєстрацію, про постановку на податковий облік, два першотвору виписки з торгового реєстру іноземної держави де зареєстровано дане юрособа або інше аналогічне свідоцтво юридичного статусу не резидента, копії установчих документів іноземної компанії (апостиль, переклад), ксерокс паспортів і свідетеельств ІПН майбутнього генерального директора створюваного товариства і його головного бухгалтера, перелік майбутніх видів діяльності юрособи, повідомляє Вкурсе.

Сума статутного капіталу і порядок його оплати, інформація про розподіл часток між учасниками ТОВ, скорочене та повне найменування створюваного юрособи.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!