Як відомий бренд чеського пива допомагає розвивати джаз у Львові. Відео

2107 0
За час партнерства Staropramen та Leopolis Jazz Fest зросла впізнаваність бренду серед споживачів — його тепер часто асоціюють саме з джазом.

Бренд Staropramen компанії AB InBev Efes Україна ушосте виступив офіційним партнером IX Міжнародного джазового фестивалю Leopolis Jazz Fest 2019. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла Анна Руденко, директорка з маркетингу AB InBev Efes Україна.

«Leopolis Jazz Fest є безпрецедентною подією для України. Він — один із найкращих у своєму форматі і дуже підходить нашому бренду, бо відбувається саме у Львові. Прагу, де роблять пиво, і Львів дуже часто порівнюють. Окрім цього, Staropramen має такий же дух, як і фестиваль. Тут музика поєднує в собі традиції і сучасність, щороку на сценах виступають як легенди джазової музики, так і початківці. А Staropramen поєднав історичне коріння з сучасними технологіями пивоваріння. Ми у компанії кажемо, що найкраще насолоджуватися пивом Staropramen, слухаючи саме джаз», — розповідає вона.

За словами Анни Руденко, співпраця з джазовим фестивалем для бренду є тільки позитивною. За час їхнього партнерства зросла впізнаваність Staropramen серед споживачів — його тепер часто асоціюють саме з джазом. Також з’явилися нові сорти фірмового напою.

Читайте також: Те, чого ви не маєте знати. Що лишається за лаштунками Leopolis Jazz Fest

Уперше Leopolis Jazz Fest відбувся у Львові в 2011 році. А вже через три роки їхніми партнерами став Staropramen. Організатори заходу вважають, що бренд протягом п’яти років сприяв чималому успіху фестивалю.

«Коли зустрічаєшся з партнерами і розумієш, що у вас подібні погляди на те, як зробити подію кращою, тоді виходить добрий результат. Я буду лукавити, якщо скажу, що всі маркетологи думають так само, як представники бренду Staropramen. Дехто дуже стандартно підходить до події, не готовий змінювати щось чи адаптуватися під нас. А в цьому випадку все дуже зрозуміло: ми знайшли спільну мову, наша співпраця розширюється з кожним роком. Коли виникають ідеї, ми їх обговорюємо, разом вирішуємо, чи можемо реалізувати», — каже виконавча директорка фестивалю Наталія Горбачевська.

Додамо, що цього року легендарне празьке пиво Staropramen відзначає 150-річний ювілей. За цей час бренд визнали справжнім національним надбанням Чехії, а сьогодні ним насолоджуються в 38 країнах світу.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!