Як відслідковувати черги на кордоні з Польщею онлайн. Інструкція

19285 0
Статистичні дані щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні доступні в онлайн-режимі. Пропонуємо інформацію, як переглянути.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

Про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години.

Карта відображає ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею: «Угринів-Долгобичув», «Рава-Руська-Хребенне», «Грушів-Будомеж», «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Смільниця-Кросценко».

Читайте також: Що можна перевозити через кордон. Правила України та Польщі

Електронна мапа доступна на головній сторінці сайту Львівської ОДА та за посиланням. Для отримання даних необхідно навести курсор на необхідний пункт на карті. Інформація про накопичення автівок на українсько-польському кордоні оновлюватиметься цілодобово.

Окрім того, інформацію про накопичення транспортних засобів на кордоні публікують на фейсбук-сторінці «Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон».

Нагадаємо, учора, 10-го грудня, на КПП «Шегині» відбувався мирний протест проти чинних правил перетину кордону з Україною машинами з іноземними номерами, змін у яких вимагають активісти. Нині пропускний пункт працює у звичайному режимі, без ускладнень.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!