Як відстежувати поширення коронавірусу в Україні. Онлайн-мапа

14092 0
ВООЗ також розробила сервіс де кілька разів на день оновлюють інформацію про поширення коронавірусу Covid-19.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

В Україні запустили онлайн-мапу для відстежування поширення коронавірусу. Її розробили у департаменті з питань регіональної політики та децентралізації Офісу президента.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Усе про карантин у Львові та Україні

У сервісі відображаються лабораторно підтверджені випадки захворювання (червоним) та підозри щодо ймовірного інфікування (жовтим). Зеленим позначені основні медичні заклади, які можуть приймати інфікованих, і місця, де не підтвердили випадки зараження коронавірусом. Переглянути карту можна за посиланням.

Крім цього, ВООЗ запустила онлайн-сервіс, де кілька разів на день оновлюють інформацію про поширення коронавірусу Covid-19. 

Коронавірус COVID-19 спалахнув на рибному ринку в китайському місті Ухань провінції Хубей. Нині епіцентром поширення вірусу стала Європа, натомість у Китаї хвороба пішла на спад.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Додамо, що в Україні зафіксували три випадки коронавірусу: двоє чоловіків у Чернівецькій області та одна жінка у Житомирській. 71-річна жінка від ускладнень хвороби вчора померла. Ще одна жінка померла в Італії.

В Україні та Львові карантин увели 12 березня. З 16 березня Україна на два тижні закриває кордони для іноземців, а з 17 березня – припиняють пасажирське авіасполучення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!