Як впроваджують інклюзивну освіту в львівських школах

2023 0
Залишайте свої запитання у коментарях та отримайте на них відповідь від наших спікерів.
Зображення: .protothema.gr

Зображення: .protothema.gr

Через декілька років у всіх школах Львова мають бути ресурсні кімнати для дітей із інклюзією. Вони вже навчаються не у спеціалізованих школах, а у загальноосвітніх.

Читайте також: У МОН розробили стратегію розвитку інклюзивної освіти

У Львові є 15 шкіл зі спеціальними ресурсними кімнатами, кабінетом психолога та реабілітолога для діток із особливими освітніми потребами. Чи достатньо цього для дітей та їхніх батьків, із якими труднощами вони стикаються та як проходили етап адаптації після переходу зі спеціалізованої школи, поговоримо у прямому ефірі ток-шоу «Наші реформи» сьогодні, 11 грудня о 12:00.

Гостями програми стануть: 

  • Тетяна Іванів – директорка Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №82;
  • Оксана Гриб – мама школяра з аутизмом;
  • Ярослава Ніканшин – мама школяра з церебральним паралічем.

Переглянути програму наживо можна на сайтіФейсбук та Ютуб-сторінці медіа-хабу. Залишайте свої запитання у коментарях та отримайте на них відповідь від наших спікерів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!