Як втілювати цифрові ідеї. У Львові відбувся воркшоп напрацювань проєктів розвитку громад

1162 0
Участь у хакатоні взяли 13 команд із п'яти областей України.
Photo by Marvin Meyer on Unsplash

Photo by Marvin Meyer on Unsplash

У Львові 8-9 жовтня відбувся хакатон Hackyourfuture, коли 13 команд із 5 областей України працювали над проєктами розвитку громад. Вони розробляли цифрові рішення, соціальні, економічні та екологічні інновації. Креативні команди презентували свої ідеї та рішення.

Читайте також: Львів'ян запрошують на Фестиваль цифрової трансформації. Як взяти участь

«Хакатон пройшов для нас надзвичайно емоційно, вдало і результативно. Була велика кількість класних експертів, менторів і професійного журі, від маркетинту до створення продукту. І ми результативно завоювали третє місце», – розповів представник стартапу Chameleon Age Ігор Ковалишин.

Представниця проєкту All Inclusive work Ярина Танчак зазначила, що цікаво було послухати менторів з-за кордону.

Команда Volo, яка зайняла перше місце, отримала не тільки фінансову допомогу, а й нові знайомства, цінні ідеї у залузі маркетингу і розробок.

Захід організували Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом Регіонального Розвитку та Tech StartUp School НУ «Львівська політехніка». 

Проєктна менеджерка Інституту Регіонального Розвитку Ірина Куропась запросила охочих долучитися до Цифрового фестивалю, де будуть задіяні понад 20 експертів. Вони ділитимуться з аудиторією своїм досвідом цифрової трансформації. Зареєструватися учасники можуть за посиланням. 

Читайте також: Фестиваль цифрових кейсів. У Львові говоритимуть про те, як успішно розвиватися із технологіями

Нагадаємо, що у Львові 9, 10 та 11 грудня відбудеться онлайн-фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє». На ньому говоритимуть про використання цифрових технологій для успішного розвитку підприємництва. Учасники зможуть почерпнути для себе цікаві кейси львівських стартапів.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!